Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δεδομένα

Στην ζωή μας όλοι μας έχουμε κάποια δεδομένα  , μήπως όμως αυτά είναι μόνο στο μυαλό μας;
Μιλούσα προχτές για το νέο μου blog  χωρίς να αναφέρω οτι είναι δικό μου , οτι δηλαδη το γράφει ένας άντρας , και με ρώτησαν άμα γνωρίζω την κοπελιά που το γράφει.
Το θέμα είναι οτι στην ζωή μας υπάρχουν αρκετά δεδομένα, σχετικά με την δουλεια, τα χόμπι , τις ασχολίες. Οι γυναίκες με αυτό το σκεπτικό , πρέπει να ψωνίζουν , να προσέχουν τον εαυτό τους  , να ασχολούνται με την μόδα. Οι άντρες από την άλλη , δεν πρέπει να τα κάνουν όλα αυτα γιατί χάνουν τον αντρισμό τους .
Δεν  μπορώ να καταλάβω γιατι πρέπει κάποιος που γράφει για τους προβληματισμούς που μπορεί να αντιμετωπίζει πρέπει να είναι γυναίκα και οι άντρες να ασχολούνται μόνο με  Blog  ποδοσφαίρου και ροκ συγκροτημάτων . Λοιπόν , ναι , οι άντρες ασχολούνται και με την μόδα και με τα ψώνια και με το σεξ  και με τις εκπομπές της τηλεόρασης , δεν είναι λοιπόν δεδομένο οτι πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με ορισμένα , αλλά μπορούμε να ασχολούμαστε όλοι με όλα.
Πότε αποφασίστηκε να μην μπορούμε να πούμε αυτά που νοιώθουμε ; Ποιός αποφάσισε να μην είμαστε ο εαυτός μας και να είμαστε αυτό που κάποιοι άλλοι αποφάσισαν; Μήπως είναι και αυτό άλλη μια ''ταμπέλα '' που πρέπει να βάλουμε; Πως θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα που κάποιοι άλλοι έχουν θέσει για εμάς;